Coaching

Het begeleiden van mensen op hun spirituele en levenspad doe ik met erg veel liefde en plezier. Mijn levenslessen en kennis maken dat ik jou verder kan helpen. Zo je onderwijl weet, zonder oordeel of veroordeel. Met eender welke vraag dan ook ben JÍJ welkom bij mij, dat jij domme en rare vragen hebt maak JIJ jezelf wijs. Ik ga daar anders mee om, iedere vraag neem ik serieus. Wíe heeft er in jóuw schoenen gestaan en gelopen? Exact, niemand, alleen JIJ.

Zakelijk

Ook mensen uit het zakelijke segment kloppen steeds vaker bij mij aan. Net als bij al het andere wat ik doe neem ik ook bij coaching de geheimhouding in acht. Een gesprek duurt maximaal één uur, dit omdat  zoals veel Vlamingen zeggen: " Je een flinke boterham te eten hebt gehad!" Je mag ergens mee aan het werk, verwerken, laten bezinken.

Passende adviezen

Want ook tijdens coachings gesprekken krijg jij automatisch van mij een stukje rust en heling mee, hier kun je op reageren. Jij krijgt hieromtrent altijd bij jou passende adviezen mee. Het is aan te raden om vaker dan één keer met elkaar in gesprek te gaan, omdat dat voor jóu het meeste en beste resultaat geeft.

Jij mag uit liefde voor jezelf, jezelf het beste van wat het beste is voor jou wensen, wat het onderwerp ook is.

Wees welkom, ik spreek je graag.

In licht en liefde Adeline