Zaalreading 31 oktober

Op zondag 31 oktober a.s. mag ik een zaalreading geven bij Boerke Verschuren aan de Ginnekenmarkt in Breda. Boerke Verschuren is een etablissement waar al zo’n 400 jaar boeren, burgers en buitenlui bij elkaar komen. Boerke Verschuren heeft een rijke historie, pleisterplaats voor kooplieden in de 17e eeuw, er werd gedronken en geklonken op behaalde winst van de eierverkoop van een boer tot het wegen van wagens voor- en na de verkoop van goederen. Boerke Verschuren zegt voor velen een tweede huiskamer te zijn, het is een plek waar lief en leed wordt gedeeld. Je komt er in je kinderwagen binnen en later samen met je kleinkinderen.

Toen we gingen kijken bij Boerke Verschuren werden we getroffen door de gemoedelijkheid, de sfeer die het ademt, ik voelde hoe voelbaar het verleden is en ook hoe moeiteloos dat overgaat naar het heden, naar waar Boerke Verschuren voor staat.

Voor mij een ideale plaats voor een zaalreading.

Wie en Wat mag JIJ verwachten?

Mij, Adeline Hermus, ik ben medium, paragnost en lifecoach, 56 lentes jong en ik woon samen met mijn lieve kater Kwiebus in Breda.

Als medium mag ik boodschappen doorgeven van overleden dierbaren, zowel mens als dier, dit is iets wat ik een enorme eer vind. Zeer regelmatig laten dierbaren die heen zijn gegaan mij bloemen zien welke ik dan door mag geven aan jou die ze in ontvangst mag nemen. Ik noem mezelf een voelerd, dit vanwege het feit dat ik regelmatig dingen oppak die jouw dierbare ervaren heeft.

Het Universum spreekt via en door mij, zo kan het zijn dat ik in een dialect of vreemde taal ga praten en toon wat voor jou herkenbaar is zoals een houding of hoe iemand de handen hield.

Ik gebruik geen foto’s, voel in en maak contact, vergelijk het wel eens met het afstemmen van een transistorradio. Als jij graag een foto meebrengt dan mag dat natuurlijk, hou deze dan wel met het gezicht naar beneden of in je tas. Als je foto nodig is dan komt dat moment vanzelf, mogelijk vind je het gewoon fijn om die foto bij je te hebben 31 oktober.

(foto's meenemen mag maar hoeft niet)

 
Het kan zijn dat iemand spontaan doorkomt, op vraag of iemand die jij niet verwacht. Wel altijd met de boodschap die jij op dat moment gebruiken kan, een garantie dat jouw overleden dierbare doorkomt kan en mag ik niet geven.

Als paragnost heb ik een aantal ‘heldere’ gaven, zo ben ik helderziend- horend- ruikend- voelend en- wetend, aan wat ik jou vertel, wat ik mag zien zit geen garantie. Het universum kent geen tijd en niets is gegarandeerd, ik kan A zeggen, wat als iemand B, C, X of Q kiest?

Ik mag jou wat meegeven, het is jouw leven, jij maakt de beslissingen

All Hallows Evening

31 Oktober is het All Hallows Evening, de dag voor Allerheiligen en Allerzielen. Een periode waar overleden dierbaren herdacht worden. De dag waarop de sluier, de grens tussen het aardse en ‘boven’ zeer dun is, je mag verwachten dat contact met ‘boven’ makkelijker gaat nog dan anders, ook wij zijn makkelijker te bereiken. In vroeger tijden was Halloween bedoelt om boze geesten te verjagen.

Jij ontvangt van mij een reading over een overleden dierbare, een reading n.a.v. een vraag van jou of van wat spontaan door mag komen.

Verder krijg je 2 non alcoholische consumpties plus een door mij ingestraalde goodiebag.
Niet te vergeten, dat wij elkaar gaan ontmoeten, hoe leuk is dat! Live ipv via een scherm! Ik zie ernaar uit!

 

Deze speciale middag, zondag 31 Oktober van 13.00 uur tot 17.30 uur kost € 50,00.

Je kunt op de website van Jezelf Helpen je toegangsbewijs kopen »

 
Ik help je graag vanuit liefde en licht.

Adeline 

Iedere dag schijnt er ergens wel een lichtje voor jou...


Adeline Medium
Adeline Hermus
Mobiel: 06 - 25 42 03 18
E-mail: info@adelinemedium.nl
Website: www.adelinemedium.nl

Locatie

Boerke Verschuren
Ginnekenmarkt 13
4835 JC Breda

Gratis parkeren in de nabijheid op het Schoolakkerplein.