Adeline Medium

Ik ben Adeline, medium, paragnost en life coach. Mijn gaven heb ik via mijn vaders kant meegekregen, ook hij en een aantal ooms hadden helende en 'heldere' gaven. Ik voel mezelf gewoon Adeline, iemand met een creatief brein, een vrouw die graag intuïtief tekent met  softpastelkrijt, schildert met o.a. paletmes, mes en vork en haar handen en schrijft met een vulpen. Iemand die ook de nodige levenslessen geleerd heeft en nog steeds lerende is. Van beroep ben ik verpleegkundige geweest, deze kennis gebruik ik tijdens mijn coachingsgesprekken. Toendertijd heb ik de eed op geheimhouding afgelegd welke ik nog steeds naleef.
 

Iedere dag schijnt er ergens wel een lichtje voor jou...

Team van gidsen

Ik ben een invoelend medium, dat wil zeggen dat ik mezelf afstem op bv. jouw energie net als je een radio fijnstelt. Ik word begeleid door een team van gidsen, engelen, opgestegen meesters. Zo is mijn oma van moederskant een belangrijke gids voor mij. Channelt El Morya(Maurits) via mij, ben ik nauw verbonden met Maria Magdalena, AE Azraël, AE Raphaël, AE Michaël en Jezus. Ook Hekate, Freija, Marie Anne Adelaide Lenormand, Minerva en 2 sjamanen staan mij bij.

Vóórdat ik iets op spiritueel vlak doe, vraag ik toestemming en heb ik een ritueel om nog beter met hen in contact te komen.

Ik help je graag vanuit liefde en licht.

Adeline

Adeline Hermus

Kwiebus