Paragnost

Een paragnost is iemand met een 'heldere gave'. Hiermee bedoel ik o.a. helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend, helderruikend. Ik bezit deze alle 5.

Iedereen heeft weleens meegemaakt dat je eraan dacht iemand op te bellen en prompt belt deze persoon jóu! Zwangerschappen zijn ook een schoolvoorbeeld, raden naar het geslacht van het kindje en er zijn er altijd bij die het wel erg vaak juist hebben. Mogelijk herken je ook dit, "Zie je wél, ik heb het je toch gezegd!" Allemaal 'heldere' voorbeelden en deze zijn bij mij heel erg fijn afgestemd.

Transistorradio

Met deze 'heldere' gaven weet en beleef ik zonder te weten hóe ik het weet. Informatie komt spontaan naar mij toe, maar ook door af te stemmen op energie/trilling . Je kunt dit vergelijken met het finetunen van bv. een transistorradio.

Kaartleggingen

Indien gewenst maak ik gebruik van verschillende kaartensets waar ik verschillende kaartleggingen mee kan doen. Deze informatie wordt automatisch aangevuld met de extra informatie welke ik vanuit het universum door mag krijgen. Ook teken ik intuïtief, waar dan weer een boodschap bij komt hetzij via automatisch schrift, hetzij gesproken.

Met regelmaat komt het voor dat hier plots een stukje mediumschap bij komt kijken. Ook hier geldt weer, alles zonder oordeel of veroordeel.

Weet dat er géén rare en domme vragen zijn.

Wees welkom,
In licht en liefde Adeline. 

 

Lieve bijzondere JIJ
Dit kaarsje blijft hier altijd aan.....
Stuurt jou kracht, licht, liefde en is er voor jou om even ergens bij stil te staan....
Dat het als het bij jou donker is, mag zijn dat licht.
Waar je naar opzoek was en nu toch jouw dag verlicht.
Wil je iets kwijt, voel je vrij....
Stuur gerust een berichtje aan mij.
Al is het om het even van je af te schrijven.
Weet dat het tussen jou en mij zal blijven.
Een gebaar van medeleven...
Om jou een beetje steun te geven.