Reviews

Lieve Adeline,

Bedankt voor je hele mooie Reading. We zijn heel blij met de antwoorden op onze vragen.  Zo prachtig en zoveel herkenbaar voor ons. Vooral de rode rozen met gipskruid en de kleine bloemen. Ook zo knap dat je precies weet te vertellen en verwoorden wat we moeten doen. Er is nu heel veel duidelijk voor ons. Je bent echt geweldig nogmaals bedankt namens ons.

Carola 😘💕

Beste Adeline,

De reading die ik heb ontvangen van jou was heel emotioneel, maar het luchte mij enorm op. Ik heb op mijn vragen een bevestiging gekregen en ik kon mij er volledig in vinden. Ik ben jou erg dankbaar wat je mij tijdens de reading ivm boodschappen van mijn dierbare hebt door gegeven, de tips, en vooral hoe ik het beste kan groeien naar het spirituele toe. Ik kan dit aanraden voor iedereen want je bent een toppertje.

Veel liefs Karine 💜💜💜

Ik volg Adeline al een tijd op facebook met de live sessies.

Altijd mooi om naar te luisteren.

Nu kreeg ik laatst ook een mooie boodschap via een live sessie.

Wat toen door mocht komen prikkelde mij om een prive reading aan te vragen.

De reading was voor mij mooi en waardevol. Het heeft mij handvatten gegeven om wat door kwam mee aan het werk te gaan, om een oud stuk los te laten.

Adeline is een lieve rustige vrouw met beide benen op de grond. Ik heb de reading als erg waardevol en prettig ervaren. En zal zeker nog een reading aanvragen als dat nodig is.

Liefs Anouk

Beste Adeline,

Iik wil jou nog hartelijk bedanken voor jou reading cq kaart legging ,je hebt voor mij de kaarten gelegd omdat in vele vragen had in de privé sfeer waar ik grote vraagtekens bij had of bepaalde dingen uitkwamen of bleven hangen, je hebt mij duidelijk inzicht gegeven wat er ging gebeuren en wat er niet ging gebeuren, ook mijn verleden met vele tegenslagen  kwamen naar voren in mijn werk en privé leven, klopte als een bus en dat geeft goed gevoel, ik kan zeggen dat dit mij zeer opgelucht heeft,ook mijn verdere stappen  voor de toekomst waren en zijn duidelijk naar voren gekomen,ik kan van hieruit mijn  leven aanpassen en oppakken. 

Het spirituele wat ik zelf ook in het verleden wel ervaarde maar niets mee deed gebruik nu dankzij jou en put daar steun uit.

Voor vele mensen wil ik zeggen ,neem contact op met Adeline en laat je ondersteunen en ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde en dat als steun in je leven kan gebruiken. 

Groeten  

Albert 

Ik had onlangs een reading bij Adeline. Ik zat met wat vragen waar ik zelf geen antwoord voor had.

Mede door deze reading zijn ze voor mij beantwoord, wat het allemaal weer wat makkelijker voor me maakten.

Groet, Hugo

Hallo mijn naam is Julia Homminga. Ik heb Adeline leren kennen via Facebook. Ik vond ze echt goed dus ik dacht ik laat een reading doen bij haar. Het ging om een appartement dat wij heel graag wilden hebben. Ik vroeg haar krijgen wij dit ook? Nou ze zei dat wij dit kregen en dat we er ook gelukkig werden. Ze beschreef het appartement de kleuren enz. En inderdaad we kregen het. De kleuren die Adeline beschreef klopten allemaal op dat blauwe na. Maar na een paar weken werd er een muur blauw geschildert. Dus dat had ze toch wel heel goed gezien.En inderdaad we zijn hier ook heel gelukkig.

Ik vond dit zo fantastisch van haar dat ik nog een reading deed bij Adeline. Het ging om mijn overleden zus. Adeline beschreef haar tot in de details. Zo mooi dat ik er van moest huilen. Ik vind Adeline een heel goed medium en zal ook nog eens een huis reading bij haar willen doen. Ik had ook altijd een medium maar die is helaas overleden. Nu heb ik in Adeline weer een heel goed medium gevonden. Was wel even zoeken want ze zijn niet allemaal even goed.

Groetjes Julia

volgende pagina » 

 

Lieve bijzondere JIJ
Dit kaarsje blijft hier altijd aan.....
Stuurt jou kracht, licht, liefde en is er voor jou om even ergens bij stil te staan....
Dat het als het bij jou donker is, mag zijn dat licht.
Waar je naar opzoek was en nu toch jouw dag verlicht.
Wil je iets kwijt, voel je vrij....
Stuur gerust een berichtje aan mij.
Al is het om het even van je af te schrijven.
Weet dat het tussen jou en mij zal blijven.
Een gebaar van medeleven...
Om jou een beetje steun te geven.