Medium

Een medium is een persoon die contact kan en mag maken met overleden dierbaren. Vaak spreken we over gene zijde, het hiernamaals, de overkant, aan de andere kant van de regenboogbrug. Als medium mag en kan ik contact maken met jouw overleden dierbaren, zowel mens als dier.

Licht, liefde en respect

Dit doe ik met liefde, licht en respect naar iedereen. Een foto of voorwerp van jouw dierbare is hierbij geen vereiste, al mag dat natuurlijk wel als het prettiger voelt voor jou. Wil jij graag gebruik maken van een foto, dan graag één waar jouw dierbare alleen op staat. Dit ivm vermenging van energie.

Emoties

Een reading met betrekking tot een overleden dierbare brengt vrijwel altijd de nodige emoties met zich mee. Dit is heel begrijpelijk, laat deze emoties er dan ook gewoon zijn, sta het jezelf toe lief mens. Het blijft een bijzondere ervaring wanneer je een boodschap van jouw dierbare aan gene zijde mag ontvangen. Zéker als ik ook nog specifieke dingen benoem, ruik, zie, hoor of voel. Het komt ook regelmatig voor dat ik in een dialect of vreemde taal ga praten, met de intonatie die jij herkent of dat jij bloemen aangeboden krijgt. Bloemen waar juist jíj een link van weet, ik heb dan het voorrecht om die schakel te mogen zijn.

Met liefde help ik jou bij jouw eventuele vragen, met liefde ben ik dat doorgeefluik. Aan rouw zit immers geen tijd vast.

In licht en liefde Adeline

 Kaartleggingen

Als vaste regel hou ik dat ik géén legging doe op gezondheidsvragen, dat is niet aan mij. Ik ben immers geen arts. De orakels geven daar ook géén antwoord op. Lees verder »

Foto readen

Met liefde lees ik voor jou een foto van een dierbare, zowel mens als dier. Bij mensen betreft het foto's van dierbaren die heen zijn gegaan. Bij dieren lees ik foto's van zowel levende dieren als van dieren die aan de andere kant van de regenboogbrug verblijven. Hóe ik dat doe? Lees verder »

Stenen/Kristallen

Tijdens een consult maak ik met regelmaat gebruik van bepaalde kristallen.
Ik heb ontdekt dat wanneer iemand een combinatie van bepaalde kristallen vasthoudt, dat dit een effect heeft op deze persoon. Welk effect is voor iedereen anders... Lees verder »