Blog

Zaalreading 24 december

Helaas gaat deze reading i.v.m. de Corona niet door.
Hoe bijzonder is het dat ik op deze speciale dag, de dag voor kerst, vrijdag 24 december een zaalreading mag geven in een oude herberg en dit alles in kerstsfeer. Die oude herberg is Boerke Verschuren aan de Ginnekenmarkt in Breda. In deze oude herberg ga ik van 10.00 tot 14.30 uur een bijzondere, speciale zaalreading geven waarbij jij je mag laten verrassen door verrassingen die ik nu natuurlijk nog voor mezelf hou.


Zaalreading 31 oktober

Op zondag 31 oktober a.s. mag ik een zaalreading geven bij Boerke Verschuren aan de Ginnekenmarkt in Breda. Boerke Verschuren is een etablissement waar al zo’n 400 jaar boeren, burgers en buitenlui bij elkaar komen. Boerke Verschuren heeft een rijke historie, pleisterplaats voor kooplieden in de 17e eeuw, er werd gedronken en geklonken op behaalde winst van de eierverkoop van een boer tot het wegen van wagens voor- en na de verkoop van goederen. Lees verder »


Durf te vragen!

Velen zitten met evenzoveel vragen en wat vaak overheerst is de vraag óf jóuw vraag raar, gek of dom is. Het antwoord hierop is heel eenvoudig NEEN. Dat er domme en rare vragen bestaan zit in jouw hoofd, iemand reageert namelijk op jouw vraag vanuit zijn of haar eigen perspectief. Vrijwel iedereen kent het voorbeeld dat je bv in de klas een vraag stelt en er dan een antwoord op krijgt waardoor jij jezelf afgewezen voelt.