Foto readen

Met liefde lees ik voor jou een foto van een dierbare, zowel mens als dier. Bij mensen betreft het foto's van dierbaren die heen zijn gegaan. Bij dieren lees ik foto's van zowel levende dieren als van dieren die aan de andere kant van de regenboogbrug verblijven.

Hóe ik dat doe?

Ik vraag toestemming aan het universum/engelen/gidsen én aan jouw dierbare en maak zo contact. Ik ga 'in gesprek' met degene of het dier op de foto en op deze manier mag ik informatie ontvangen. Hierbij 'zie', voel, 'ruik' en hoor ik. Met regelmaat krijg ik een dialect of vreemde taal door, maar ook typische eigenschappen, of ik mag jou namens jouw dierbare iets aanreiken. Als het een 1 op 1 sessie is dan zie je dat aan mij, mijn stem verandert en ik vertel je wat ik doorkrijg, natuurlijk mag jij mij vragen stellen. Gebeurt dit via schrift, dus dat ik een foto lees en jou later mijn bevindingen stuur. Dan zal ik alles beschrijven wat ik 'zie', voel, ruik en hoor. Tevoren heb jij dan eventuele vragen aan mij doorgegeven.

Schakel

Regelmatig komt het voor dat ik een gezichtsuitdrukking zie veranderen. De ervaring leert dat tijdens een 1 op 1 sessie, ik niet de enige ben die dit zien mag. Dankbaar ben ik dat ik hierin een schakel mag zijn en zo jou verder op weg mag helpen.

In licht en liefde Adeline