Healing

Mijn helende gave heb ik ook bij mijn geboorte meegekregen via de familielijn van mijn vader. Mijn vader had zelf een helende gave en een aantal ooms van hem ook. Naar hen werden toendertijd al mensen gestuurd, ik spreek dan over zo'n 140 jaar geleden.

Rust en heling

Tijdens een gesprek met mij ontvang JIJ al automatisch een stukje rust en heling van mij. Dit gebeurt zelfs wanneer ik een live uitzending heb via facebook. Iets wat ik dan ook altijd benoem omdat iemand daarop kan gaan reageren. Er wordt namelijk een helingsproces in werking gezet, je kunt beter slapen, maar ook kan het dat iemands ingewanden gaan reageren. Een cursus heb ik dan ook nooit gevolgd.

Ook op afstand

Aan jou kan ik een heling geven wanneer je bij mij bent, ook op afstand een heling ontvangen is mogelijk. Bij een heling worden mijn handen geleid naar de plek(ken) waar heling gewenst is. Mijn handen blijven een paar cm van jouw lichaam en je draagt gewoon jouw kleding. Regelmatig maak ik dan gebruik van bepaalde kristallen, kristallen die de heling welke JIJ ontvangt ondersteunen en/of waarmee ik gerichter de helende energie kan sturen.

Intuïtief

Als het over een heling op afstand gaat, dan stuur ik mijn helende energie naar jou, gefocust op de plaats die de heling nodig heeft. Jij bent de ontvanger net als een radio die een signaal opvangt. Tijdens een heling ontvang ik intuïtief extra informatie, ik voel dingen aan en 'zie' ook. Alvorens ik jou een helende energie stuur maken we duidelijke afspraken, je ontvangt van mij adviezen die verstandig zijn om op te volgen. Het is mogelijk dat ik jou een helende energie stuur die bv pijnklachten verlicht of een helende energie waar jij meer ontspannen van wordt.

Vraag gerust om meer informatie, je bent welkom.

Ik ben géén arts, ik zal dan ook géén diagnostische uitspraken doen. Wél zal ik jou adviseren een arts te raadplegen, iets wat je bij twijfel sowieso hoort te doen.

Jouw lichaam is jouw tempel, zorg er goed voor.

In licht en liefde AdelineConsulten/Readings

Overleden dierbare reading(mens en dier) tijdens een 1 op 1 sessie, een foto is dan niet persé nodig.

  • Reading (huis)dier.
  • Vorig Leven reading, dit kan een opening  / opheldering geven bij zaken die in jouw leven spelen.
  • Lezen van een voorwerp.
  • Lezen van een door jou gemaakte tekening / schilderij.
  • Intuïtief tekenen doe ik op verzoek maar ook spontaan tijdens een consult. De uitleg die je erbij krijgt gaat dmv automatisch schrift, ik laat dan mijn hand leiden.
  • Krachtdier reading, zo stellen we jóuw 'totempaal' samen.
  • Innerlijk kind reading/healing.

Mij wordt met enige regelmaat om hulp bij vermissingen gevraagd, ik heb artikelen teruggevonden, laarzen, geld, sierraden. Ook een hond op Curaçao en een paard in Canada. Garanties kan ik helaas nooit geven, ik doe wel mijn uiterste best voor jou.

Prijzen

Readings overleden dierbaren geef ik vanaf 30 minuten.

  • 30 minuten kost € 42,50
  • 45 minuten kost € 63,75
  • 60 minuten kost € 85,00

Betaling gaat vooraf en via een tikkie of overschrijving.

Ik geef readings aan huis, via messenger videobellen, zoom of skype. Ook adviseer ik altijd om het op te nemen zodat het later terug te luisteren is.